Over ons

Iedereen kent wel het gezegde: eet ‘s morgens als een keizer, ‘s middags als een koning en ‘s avonds als een bedelaar. Door deze uitdrukking ter harte te nemen, zaten Robbe en Yves op een ochtend samen te ontbijten en na te denken wat voor hen een royaal ontbijt is.
Geprikkeld door deze vraag besloot het duo, soms met succes en soms net niet, nieuwe producten en merken uit. Op dat ogenblik hadden ze geen benul dat het zaadje voor King’s breakfast gezaaid was.

Door zijn opleiding aan de hotelschool heeft Robbe van jongs af aan een voorliefde gehad voor lekker eten. Door zijn ervaring in de horeca weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om te werken met kwalitatieve producten.
Yves zijn ervaring in de horeca is van een ander level. Hij “offert” zich graag op om op regelmatige basis uit eten te gaan en nieuwe dingen te proeven. Ook hij is een belangrijke schakel bij King’s breakfast. Hij is namelijk bedreven in administratie, planning en de boekhouding (tja… ieder zijn interesse zeker? 😉 ).
Je merkt het al… alle ingrediënten om de handen in elkaar te slaan waren aanwezig en al snel werd ontbijtservice King’s breakfast geboren.

King’s breakfast is een vrij nieuw bedrijf dat zich richt op het aanbieden en leveren van ontbijten. Er zijn plannen om in de toekomst het aanbod verder uit te breiden, maar hierover volgt op een later tijdstip meer informatie (Check dus regelmatig het laatste nieuws…
We staan garant voor de levering van dagverse producten tegen een democratische prijs in o.a. de gemeenten Heusden-Zolder, Lummen, Zonhoven, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg, Hasselt, Diest, Ham. Ook levering in andere (Limburgse) gemeenten is mogelijk, maar hiervoor stuur je best een mail naar info@kingsbreakfast.be.

Onze garanties:

  • aan huis geleverd op een afgesproken moment
  • dagverse producten
  • geen waarborgen
  • versgeperst sinaasappelsap
  • geen mini afbakbroodjes