Algemene voorwaarden

Product

We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren.
De getoonde foto’s op de webshop zijn niet bindend. Producten die, om welke reden dan ook, niet beschikbaar zijn kunnen vervangen worden door een gelijkaardig en gelijkwaardig alternatief.

Levering

Besteltijd
Om een kwalitatieve service te garanderen vragen we om uw bestelling ten minste 48 uur op voorhand te plaatsen. Voor ontbijtmanden met gepersonaliseerde artikelen (puzzel, mok, …) verwachten we dat de bestelling 4 dagen vooraf gebeurd.
Voor de productie van de gepersonaliseerde artikelen doen we een beroep op een externe firma.

Voor een levering van een ontbijtmand binnen de 48 uur vragen wij u om telefonisch contact op te nemen (0497 19 38 69) om na te gaan welke mogelijkheden we u kunnen aanbieden. Hiervoor kan een extra toeslag in rekening worden gebracht.
Iedere bestelling wordt bevestigd met een orderbevestiging waarna het niet meer mogelijk is om de bestelling te wijzigen.

Indien gewenst kan men een factuur bekomen.
Dit kan door een mailtje te sturen naar volgend mailadres: info@kingsbreakfast.be

Leveringstijd
We leveren vanaf 7.00 uur.
Tijdens de bestelling wordt gevraagd om tijdslot te selecteren wanneer het ontbijt mag geleverd worden. We beschouwen dit tijdslot als indicatief en we behouden ons ervan om maximum 2 uur hiervan af te wijken. Het spreekt voor zich dat we ons best doen om de tijdsindicatie wel te behalen. We vragen de contactgegevens van de ontvanger van de ontbijtbox op om deze, indien nodig, te contacteren bij leveringsproblemen (niemand doet open, adres niet te vinden, …). Ook diegene die besteld heeft wordt op de hoogte gesteld van eventuele problemen bij levering. Daarom vragen we de besteller om tijdens tijdens het tijdstip van levering telefonisch bereikbaar te zijn.

Klanten die woonachtig zijn in Heusden-Zolder, Beringen, Herk-de-Stad, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg, Lummen of Zonhoven betalen geen leveringskost.
Wanneer de klant woonachtig is te Tessenderlo, Hasselt, Ham, Hechtel-Eksel, of Halen wordt er een extra leveringskost van 6 euro aangerekend.
Voor leveringen te Genk, Diest, Laakdal, Balen, Peer, Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode wordt een supplement van 10 euro aangerekend.
Indien de klant woonachtig is in een andere regio dient contact opgenomen te worden om na te gaan of de levering mogelijk is en hoeveel de leveringskost bedraagt.

Betaalmogelijkheden

Besteller woont op het adres van de ontvanger
Men heeft de keuze om te betalen via: overschrijving, via bankcontactapp, kadobon of met gepast contant geld dat aan de chauffeur wordt overhandigd.

Besteller woont niet op hetzelfde adres als de ontvanger
Men heeft de keuze om te betalen via: overschrijving, via bankcontactapp, cadeaubon.

Cadeaubon

Indien men kiest om te betalen met een cadeaubon moet tijdens de levering de originele cadeaubon worden aangereikt. We aanvaarden hiervan geen kopie, origineel betalingsbewijs van de bon of andere documenten. Wanneer de ontvanger de originele cadeaubon niet kan voorleggen, zal de waarde van het ontbijt cash betaald moeten worden.
Bij het nasturen van de originele cadeaubon zal dit bedrag worden teruggestort op het rekeningnummer van de klant.

Alle cadeaubonnen zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte.
Deze termijn kan enkel mits uitdrukkelijke toestemming van een vertegenwoordiger van de onderneming worden verlengd.

Contact

King’s breakfast
Oude Baan 63
3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 0497 19 38 69
Email: info@kingsbreakfast.be